Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Soft Care Deluxe soap течен сапун

Нежното и ефикасно миење раце без бои и мириси помага да се намали ширењето на бактериите кои можат да предизвикаат болест.
Урамнотежената pH формула, тестирана за компатибилност на кожата помага да се намали иритацијата на кожата и ја прави нежна и многу мека.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart