Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Polypro VC17, 20L

Polypro VC17 е нископенлив, безбеден за меки метали детергент, соодветен за употреба во тврда вода и за употреба со поликарбонатни модели. Polypro исто така обезбедува отстранување на маснотии во CIP системи како и со апликации на спреирање.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart