Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

LUCART Strong 500 Ј

Двослојна целулозна хартија во ролна со централно извлекување, лепена и гравирана, перфорирана со димензии на лист од 20.4х21см. со 500 листа во една ролна, со должина од 105 метри; 6 ролни во пакување секоја посебно спакувана со рачка; PEFC сертификат. Сертификат за безбедност со храна.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart