Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

LUCART хартија за тоалетна даска

Lucart – хартија за тоалетна даска Двослојна високо квалитетна целулозна хартија перфорирана за поставување врз тоалетна даска со 200 листа на едно пакување; 12 пакувања во транспортна кутија

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart