Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Clax Hypo Concentrate, 24kg/20L

Концентрирано течно белило на база хипохлорид. Погоден за комерцијални и болнички перални. Се применува со додавање на последната вода за плакнење на темп од 20-40 С. Содржи избалансиран систем на белење на ниски температири врз база на хипохлорид, алкалии и агенси за стабилизација на белилото.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart