Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Clax 2in1 Soft, 20L

Clax Soft 2in1 е омекнувач за ткаенини – неутрализатор. Концентриран омекнувач и кисело ткаенина во комбинација со единствен, удобен течен производ. Ефикасно ја неутрализира алкалноста на ткаенината при процесот на омекнување. Карактеристики и придобивки • Ефикасно ја неутрализира алкалноста на ткаенината додека ја омекнува ткаенината • Обезбедува мека и статичка бесплатна лен • Остава свеж чист мирис Апликации • Дизајниран за употреба во институционални апликации во кои условите на вода овозможуваат употреба на комбиниран производ. Пакување 20L.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart