Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Cif PRO APC Lemon Fresh, 5L

Cif Professional APC Lemon Fresh (5L) е повеќенаменско средство за чистење со мирис на лимон е средство за дневно чистење на неполирани подови, ѕидови, боени површини, керамика, ламинат, пластика и сите останати цврсти површини кои може да се мијат.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart