Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Cif PRO 2in1 Cleaner Disinfectant, 750ml

Cif.2in1 Cl.Disinf -750ml е готов за употреба непарфимиран производ наменет за чистење и дезинфекција на сите површини при подготовка на храна ефикасен е за широк спектар на микроорганизми, пробива низ масните остатоци како и исушените нечистотии од храна.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart