Производи

Room Care R2 plus (1,5l)

Опис:

Супер концентрирано повеќенаменско средство за дневно одржување и чистење на тврди водоотпорни површини во соби како плочки, подови, и др.санитарии, када, умивалник , тоалетна даска. Погоден за санитација на предмети и површини. Благо алкален, неабразивен, со свеж мирис. Одстранува бигорни дамки, нечистотии, сапуни, телесна скрама и спречува таложење на бигор при редовна употреба. Колор кодиран систем за употреба преку Devermite/DQFM диспензери со спреј прскалка 300мл.Шифра: 0031