Новости

15/ 08/ 17/

Optimax

Ако водите угостителски објект, тогаш свесни сте дека хигиената во кујната мора секогаш да е беспрекорна, а вашите гости да бидат служени со чист прибор за храна и пијалок, спремени во кујна која е одраз на вашата грижа за гостите.

За таа цел, сакаме да ви помогнеме и да ви ја представиме линијата на Diversey Care наречена Optimax, збир на средства за чистење и оржување на кујната, приборот, садовите, апаратите, скарата, како и за оржување на хигиената на луѓето кои работат во кујната, бидејќи само така можете да се осигурате вашите гости да ја добијат најдобрата верзија од нарачката која ја направиле.