Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Vileda Ultraspeed рамка, 40cm

UltraSpeed рамка за 40цм мопи за подови за навлекување на ultraspeed мопи. Ледна и робусна конструкција. Може да се користи и со мопи со џепови.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart