Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Vileda Non-Scratch црвен сунѓер, 7х15х4,5cm

Vileda non-scratch – Црвен сунѓер со неабразивна подлошка за чистење. Со вдлабнатина за заштита на прстите и рамен сунѓер. Димензија 7х15х4,5 цм. (пак.10/1)

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart