Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Vileda EvoControl 400

Vileda EvoControl 400 марамиците за чисти соби ги исполнуваат највисоките барања за одржување на хигиена во фармацевтската индустрија. Благодарение на нивната уникатна микрофибер структура, ја отстрануваат нечистотијата со само едно пребришување оставајќи ја површината чиста и без контаминација.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart