Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Vileda EvoControl 200

Vileda EvoControl 200 е најновата генерација на микрофибер ткаенина произведени од бескрајни микрофибер влакна 10 пати потенки од стандардните микро фибер влакна. Оваа уникатна ткаенина комбинира многу добри текстилни и механички својства. Ефикасноста на EvoControl е тестирана од независна институција која има докажано отстранување на бактерии од површини до 99.999%, без употреба на средства на дезинфекција.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart