Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Vileda синтетичка мопа за прашина, 60cm

Мопа за под-прашина 60см синтетичка. Акрилни влакна кои дополнително елекростатски привлекуваат прашина. Најдобри за суво чистење прашина. За сите подови за одржување и чистење дамки.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart