Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Plantella Rizopon III

Препаратот е наменет за искоренување на резници на украсни растенија во пластеници или саксии. За време на употребата мора да се спречи контаминација на препаратот со прашина. Препаратот може да се користи само во саксии или контејнери.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart