Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

LUCART Strong МultiUse

Двослојна 100% целулозна хартија во ролна со централно извлекување, лепена и гравирана, перфорирана со димензии на лист од 22х23см. со 760 листа во една ролна, со должина од 175 метри; 2 ролни во пакување; PEFC сертификат. Сертификат за безбедност со храна.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart