Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

LUCART Airtech Power 370

Airlaid технологија 65гр. целулозна хартија со посебен квалитет во ролна, перфорирана со димензии на лист од 26.5х38см. со 370 листа во една ролна, со должина од 141 метри; 2 ролни во пакување; Сертификат за безбедност со храна.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart