Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

JetNeat

JetNeat е составен од пиштол за прскање со брз приклучок и вентури со вграден хемиски резервоар што може да се пoстави на излезот од него. Поврзан со чешмата за вода со флексибилно црево, пиштолот може да се исплакне благодарение на моќниот млаз на водa.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart