Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Dicolube Sustain 3 W1779, 20L

DI DICOLUBE SUSTAIN 3 W1779 20 Л.Високо ефикасен синтетички лубрикант за подмачкување на транспортни линии за транспорт на стакло, лименка, ПЕТ и картонска амбалажа на линии кои се метални или пластични. Производот овозможува ефикасно подмачкување со што обезбедува безбедно работење на транспортните линии, со автоматско чистење на самите линии. Нова технологија намалена пенливост и со намалена употреба на вода. Можност за користење во услови на тврда и мека вода.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart