Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Clearklens DE VH 29 S, 900ml

Clearklens DE VH 29 S 0.9L е стерилен, готов за употреба дезинфектант во фармацевтската индустрија во чистите соби. Составен е од 70% етанол денатуриран со изопропанол. Достапен е како 900 ml ќеса во шише со прскалка и канистер од 5 литри готов за употреба.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart