Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Cif Professional Power Cleaner Degreaser, 5L

CIF PROFESSIONAL POWER CLEANER DEGR. (5L) концентрат, ги раствора маснотиите и нечистотиите. Без мирис и безбеден за алуминум, соодветен е за поголем дел од површините во кујните како алатки, садови, тави, шпорети, аспиратори, филтри, подови, ѕидови, врати и одводи.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart