Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Тргач хигиенски за под, 40cm/ 60cm

Тргач хигиенски за под 45 цм. За сушење на тврди подови од вода со тргање / буткање.
Тргач хигиенски за под 60 цм. За сушење на тврди подови од вода со тргање / буткање.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart