Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Vileda SuperMop мопа

Сина антибактериска мопа со висока антибактерицидна заштита за фреквентна употреба. Дизајнирана за чистење на мали до средни површини и нејзиниот овален дизајн овозможува лесно чистење на аглите. За време на производството, среброто се додава во ткаенината и за време на употребата овие сребрени јони доаѓаат во директен контакт со бактерии кои го инхибираат растот (бактериостатичката активност) на џогерот за 99,99%. Крпата не замирисува.

 

 

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart