Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Vikan ергономска лопатка, 1310mm

Ергономска лопатка 1310 mm. Оваа ергономска лопатка може да се употребува за да се преместуваат поголеми количини на отпад или храна. Ергономски дизајн кој секогаш ја има предвид работната позиција на корисникот, така што е погодна како за префрлање од контејнер во контејнер така и за работа на подна површина.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart