Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Plantella IDEAL земја за украсни цвеќиња, 50L

Опис на производот : Земја за садење и пресадување на сите видови на балконски и собни Цвеќиња од најквалитетен хумусен тресет збогатена со цветни влакна и перлит.Додадено NPK ѓубрива и гуано.Обезбедува правилен развој на цвеќињата со добар водно воздушен режим.

Состав : 64% црн тресет, 34 % бел тресет, 2% глина ph 4-7

Азот (N) : 50 – 500 mg/l

Фосфор (P2O5) : 50-500 mg/l

Калиум (K2O) : 50-500 mg/l

Пакување од 5 литри,10 литри, 20 литри, 50 литри и 80 литри.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart