Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Plantella ѓубриво течно железо, 1L

Минерално ѓубриво кое спречува физиолошки заболувања предизвикани од недостаток на железо. Течното железо Plantella е погодно за елиминирање и спречување на недостаток на железо во растенијата. Во случај на недостаток на железо, се јавува пожолтување на листовите и се јавува бледило или хлороза на листовите. Течното железо може да се користи за зеленчук, украсни растенија, овошни дрвја и полски култури.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart