Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Plantella универзално течно ѓубриво, 1L

Plantella универзално течно ѓубриво со одбрани хранливи материи за оптимален раст и бујно цветање на сите растенија со однос на N:P:K 7:5:6. Погоден за сите видови растенија обезбедува оптимален раст и бујно цветање на сите растенија.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart