Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Plantella универзално ѓубриво, 500ml

Течно ѓубриво со одбрани хранливи материи за оптимален раст и бујно цветање на сите растенија. Погоден за сите видови растенија со избрани состојки од главните и макро и микро нутриенти кои обезбедува оптимален раст и бујно цветање на сите растенија.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart