Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Plantella течно ѓубриво за цветни растенија, 1L

Висококвалитетно течно ѓубриво, збогатено со витамини и екстракти од алги за ѓубрење на сите видови на цветни домашни растенија, прозорци, балкони и градинарски растенија. Цветот на плантелата овозможува правилна исхрана на растенијата. Соодветните количини на основни хранливи материи и микронутриенти со додавање на органска материја обезбедуваат бујно цветање на растенијата во живи бои, поттикнуваат правилен раст на коренот и ја подобруваат нивната отпорност на стрес.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart