Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Plantella сурфинија, 1L

Течно минерално ѓубриво Plantella за сурфинија кое овозможува бујно цветање на сите видови сурфинија. Соодветните соодноси на основните хранливи материи и микронутриенти обезбедуваат бујно цветање на растенијата во живи бои, поттикнуваат правилен развој на коренот и ја зајакнуваат нивната отпорност на стрес. Ѓубривото може да се оплоди преку корени или лисја.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart