Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Plantella специјална земја за цитруси, 10L

Опис на производот: Високо квалитетен субстрат со посебно прилагодена содржина на хранливи материи.Одличен за садење и пресадување на сите видови на цитруси.

Состав: 55% црн тресет, 45% тресетна маховина

Азот (N) : 50 – 400 mg/l

Фосфор (P2O5) : 50-400 mg/l

Калиум (K2O) : 50-400 mg/l

Пакување од 10 литри

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart