Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Plantella специјална земја за орхидеи, 3L

Опис на производот: Високо квалитетна земја одлично приспособена за садење и пресадување на сите видови на орхидеи.Посебно прилагоден состав од борова кора, кокосови влакна и тресет кои овозможуваат добра проветеност на земјата и одлична структура.

Состав: 60% борова кора, 15% кокосови влакна, 25% тресет ph4,5-6

Азот (N) : 50 – 500 mg/l

Фосфор (P2O5) : 50-500 mg/l

Калиум (K2O) : 50-500 mg/l

Пакување од 3 литри.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart