Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Plantella пеларгонија, 500ml

Plantella течно минерално ѓубриво за гераниуми обезбедува бујно цветање на сите видови гераниуми. Соодветните соодноси на главните хранливи материи и микронутриенти обезбедуваат бујно цветање на растенијата во живи бои, поттикнуваат правилен развој на коренот и ја зајакнуваат нивната отпорност на стрес. Овозможува оплодување преку корени и лисја.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart