Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Plantella лимон, 250ml

Течното ѓубриво е идеално за ѓубрење на сите видови цитрус. Со природниот состав на алги и железо го поттикнува правилниот развој на коренот и цврстите и здрави плодови. Mорските алги ја подобруваат отпорноста на стрес, а железото ја спречува хлорозата.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart