Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Bio Plantella леплива трака

Лепливата лента Bio Plantella се употребува за целосно природна заштита на овошни дрвја, грмушки и украсни дрвја од широк спектар на штетници. Леплива лента со исклучително силен и издржлив ентомолошки лепак без хемиски активни супстанции, соодветна ширина од 5 cm која обезбедува непремостлива природна бариера за гасеници, грбави, гасеници од други мразови, вошки, мравки и други штетници кои се качуваат на стеблото за да предизвикаат штета. цицање на растението. Не е штетно за растенијата.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart