Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Bio Plantella сини лепливи плочи

Био плави плочи кои се употребуваат за заштита на растенијата од калифорниски тхиди на украсни растенија, зеленчук и овошје во оранжерии и на отворено. Со прецизно дефинирана сина боја која сигурно го мами штетникот во стапицата и висококвалитетен лепак кој овозможува брзо залепување и многу лесен штетници. Не се мие и не се раствора и не е штетен за растенијата. (10 парчиња)

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart