Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Vileda Ultraspeed Mini стартен сет, 10L

Ultraspin Mini – Стартен сет. 10 лит кофа (со квалитетен патентиран цедач), издржлив и функционален цедач, микрофибер кружна мопа 30цм, носач за кружна мопа, стап. Наменет за помали простории од 10-50м2
Ultraspin Mini – Кружна микрофибер крпа 30цм

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart