Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Cif PRO Formula 2in1 Washroom, 5L

Cif 2in1 Washroom Cleaner ефикасно отстранува каменец, нечистотија, остатоци од сапун оставајќи сјајна и чиста површина со пријатен мирис во тоалетот. За употреба во целиот тоалет и безбеден за употреба на хром, инокс, пластика и керамика… (не безбеден за употреба на мермер и други површини сензитивни на киселина)

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart