Озонирање на простории

Vectair V-Air® SOLID

Опис:

Vectair V-Air® SOLIDе комбинација од надворешен керамички кертриџ и мирисно јадро кој содржи уникатени парфеми  кои ќе ви остават пријатен впечаток.

Во самото јадро на кертриџот се наоѓаат суптилно различни ароми од парфемот, кои се испуштаат притоа создавајќи пријатна миризба и спој на ароматични ноти.

Кертриџите можете да ги менувате по нивното трошење, па оттаму и можноста за различно доживување секој пат кога ќе зачекорите во просторијата каде што делуваатШифра: