Новости

15/ 08/ 17/

Taski swingo

Новото свинго на TASKI – модел 2100µicro убедливо ќе го рашири вашиот круг на движење.

Употребете ја продолжената рака за чистење или дополнителните функции на машината во тесни и тешко достапни простори.

Неговите полесни операции ја зголемуваат ефикасноста и ги намалуваат трошоците за обука.

Зголемете го просторот. Едноставно нели?