Премази и политури за подови

Taski Jontec Lenio (2x5l)

Опис:

Течено средство, восок за подови на водена база. За чистење и одржување на лакирани, маслени, нелакирани и плутани подови. Овозможува заштита на лакираните подови и спречува нивно “предвремено стареење”.Шифра: 0356