Кујни

Suma Stat Plus D1 Bac (1,5l)

Опис:

Анти-бактериски супер концентриран сјај/детергент за миење садови, кујнски прибор, чаши и др. Лесно отстранува храна, мрснотии и останати закоравени нечистотии. Се дозира од Devermite систем,Шифра: 0843