Кујни

Suma Star D1 (5l)

Опис:

Концентрирано средство за рачно перење на садови, кујнски прибор, стакло др. Оптималната мешавина на анјонски сурфактанти овозможува лесно продирање во маснотиите и закоравените остатоци од храна. Лесно се плакне.Шифра: 0460