Кујни

Suma Multi D2 (20l)

Опис:

Повеќенаменско концентрирано благо алкално средство за чистење на сите видови тврди површини кои се отпорни на вода во кујни како на пр. подови, ѕидови, врати и опрема. За дневно чистење на крајот на смената или работниот ден. Оптимална формулација за ефикасно одстранување на мрснотии и засушена храна. Ја подобрува хигиената. Компатибилен со површини од алуминиум и меки метали.Шифра: 0250