Кујни

Suma Multi Conc D3 (1,5l)

Опис:

Алкално концентрирано средство за одмастување на замастени површини и опрема во кујни (подови, опрема, издувни хауби, работни пултови).  Безбедно за алуминиум. Одлични својства за чистење површините и ефикасно одстранување на мрснотии и засушена храна со нејзино разложување со прскање и чистење. Идеално за мали објекти. За користење преку спреј прскалка или со кофа за поголеми површини (подови, зидови). Површината ја остава чиста и сјајна после употребата. Се дозира од Devermite систем.Шифра: 0850