Лична хигиена и хигиена на раце

SoftCare Plus Pure H3 (5l)

Опис:

Сапун за миење и нега на рацете со одлични бактерицидни својства. За употреба во кујни – не содржи парфем. Ги задоволува стандардите EN1040 и EN1276 за бактерицидност.Шифра: 0013