Лична хигиена и хигиена на раце

SoftCare Lux 2во1 H62 (800ml)

Опис:

Soft Care Lux 2in1 е шампон за миење коса и тело со пријатни својства за кожата и телото. Наменет за употреба во хотелите, купатилата, тушевите и спортските клубови. Формулацијата се состои од сурфактанти, хумектанти и состојки за нега на косата. Пријатен е за секојдневна и честа употреба. Шампонот може да се користи и како пена за миење тело и коса правејќи доволно сапуница независно од тврдината на водата. Не создава скрама од сапуница, а бањата ја остава чиста после употребата.Шифра: 0263