Лична заштина опрема за еднократна употреба

SEMPERCARE Nitrile skin², Еднократни ракавици, без пудра, Нитрилни,Skin 2, сина боја

Опис:

Еднократни ракавици изработени од 100% синтетички латекс, без пудра, погодни за примена во сите области.

– Штити од инфекции

– Одлично чуство на допир

– Голема удобност при носење

Новите SEMPERCARE Nitrile skin² ракавици за еднократна употреба ги комбинираат сите овие својства во една уникатна исклучително лесна ракавица преку која лесно ќе ја откриете својата втора кожа

Достапни големини XS, S, M, L, XLШифра: