Производи

RoomCare R1-plus (1,5l)

Опис:

Супер концентрирано средство дневно одржување и чистење на тоалетни школки на база лимунска киселина со пријатен мирис. Отстранува уринарни наслаги, бигорни дамки и непријатни миризби со своето бактерицидно дејство. Спречува таложење на бигор при редовна употреба. Колор кодиран систем за употреба преку Devermite/DQFM диспензери со спреј прскалка 300мл.Шифра: 0030